fbpx

Soorten terrasverkappingen

Soorten terrasoverkappingen


BK Tuinen bouwt verschillende soorten terrasoverkappingen bij uw huis, stacaravan, recreatiewoning of schuur. Voor elk type tuin en huis is er wel een overkapping mogelijk. Denkt u hierbij aan:

 

  • Een veranda aan uw huis, blokhut of tuinhuis;
  • Een vrijstaande overkapping in de tuin over het terras;
  • Een overkapping of afdak voor (haard)hout;
  • Een carport of schuur voor fietsen of een auto

 

Een overkapping kan aan uw huis vastgemaakt worden of vrij staan in uw tuin. Daarnaast verzorgen wij ook de overkapping voor bijvoorbeeld een stacaravan, tuinhuis en (kap)schuur.

Terrasoverkapping of veranda op maat?

Terrasoverkappingen zijn er in heel veel soorten en maten. Natuurlijk is de grootte afhankelijk van het soort materiaal en de plek die de overkapping in de tuin of bij uw huis inneemt. Welk materiaal, grootte of soort overkapping u kiest: BK Tuinen maakt altijd een overkapping op maat!

Vergunning

De meeste buitenverblijven en terrasoverkapping kunnen zonder vergunning aangelegd worden. Toch zijn er gevallen waarin er wel een vergunning noodzakelijk is. Dit is van verschillende factoren afhankelijk en in voor iedere situatie weer anders.

BK Tuinen ondersteunt en adviseert u graag bij de eventuele aanvraag van een omgevingsvergunning bij uw gemeente.

Interesse in een (terras)overkapping of veranda

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in een terrasoverkapping of veranda bij uw huis of tuinhuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. BK Tuinen bespreekt graag met u alle opties en adviseert u over de mogelijkheden in uw situatie. Hopelijk heeft u dan op korte termijn veel plezier van uw beschutte en fraaie terrasoverkapping!

Klanten vertellen


Zeer goed!


BK Tuinen heeft in hele korte tijd onze tuin van grauwe betonplaats tot een waar (vogel-)paradijs omgetoverd. Zeer goede en snelle service, klantvriendelijk, prettige en snelle communicatie en vakkundig advies. We zijn heel blij met het resultaat en de keuze om BK Tuinen in de arm te nemen. Een echte aanrader!

C. Boshuijzen
| Datum: 25-11-2019
Communicatie door Zuidijk