fbpx

Opties en accessoires voor een terrasoverkapping

Opties voor een terrasoverkapping


Om uw nieuwe overkapping, veranda of afdak aan te kleden en nog meer waarde en sfeer te geven, biedt BK Tuinen verschillende accessoires aan, bijvoorbeeld verwarming, praktische opbergmogelijkheden of verlichting.

 

Terrasverwarming

Wilt u ’s avonds of in de winter buiten kunnen zitten? Dan is een terrasverwarming een aanrader. Deze kunnen we los neerzetten of aan de muur bevestigen. We kunnen ook het type vloer aanpassen aan de materialen die u in uw tuin gebruikt heeft, zodat het een volwaardig onderdeel wordt van uw tuin. Zo kunnen we tegels leggen of gebruik maken van houten vlonders, afhankelijk van uw smaak en wensen.

 

Praktisch gebruik van uw overkapping

Gaat u uw terrasoverkapping gebruiken als extra opbergmogelijkheid voor gereedschap, fietsen of uw auto?  Dan is het mogelijk om een fietsenrek te plaatsen en/ of een tuinkast waarin u uw spullen goed kwijt kunt. Voor wielrenners en mountainbikers kunnen we een plek creëren waar u uw fiets kunt afspuiten en eventueel sleutelen. We zorgen voor een goede waterafvoer, opbergmogelijkheden voor schoonmaakmiddelen, klusspullen en eventueel helmen en fietsschoenen.

 

 

Verlichting

Als u ook in het donker gebruik wilt maken van uw afdak, veranda of overkapping dan zorgt BK Tuinen voor bijpassende verlichting, van sfeerverlichting tot praktisch licht om bij te klussen. Zo kunt u op ieder gewenst moment van de dag gebruik maken van uw aanwinst!

Welke verlichting u nodig heeft in uw veranda, terrasoverkapping of afdak is afhankelijk van het gebruik en uw wensen. Wilt u graag buiten eten of lezen als het schemert of al donker is, dan is sfeerverlichting een goede keuze. Bent u meer van het klussen en wilt u in het donker nog even wat zagen of een plant verpotten, dan kunnen we ook praktische werkverlichting verzorgen.

Terrasoverkapping of veranda op maat?

Terrasoverkappingen zijn er in heel veel soorten en maten. Natuurlijk is de grootte afhankelijk van het soort materiaal en de plek die de overkapping in de tuin of bij uw huis inneemt. Welk materiaal, grootte of soort overkapping u kiest: BK Tuinen maakt altijd een overkapping op maat!

Vergunning

De meeste buitenverblijven en terrasoverkapping kunnen zonder vergunning aangelegd worden. Toch zijn er gevallen waarin er wel een vergunning noodzakelijk is. Dit is van verschillende factoren afhankelijk en in voor iedere situatie weer anders.

BK Tuinen ondersteunt en adviseert u graag bij de eventuele aanvraag van een omgevingsvergunning bij uw gemeente.

Interesse in een (terras)overkapping of veranda

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in een terrasoverkapping of veranda bij uw huis of tuinhuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. BK Tuinen bespreekt graag met u alle opties en adviseert u over de mogelijkheden in uw situatie. Hopelijk heeft u dan op korte termijn veel plezier van uw beschutte en fraaie terrasoverkapping!

Klanten vertellen


Zeer goed!


BK Tuinen heeft in hele korte tijd onze tuin van grauwe betonplaats tot een waar (vogel-)paradijs omgetoverd. Zeer goede en snelle service, klantvriendelijk, prettige en snelle communicatie en vakkundig advies. We zijn heel blij met het resultaat en de keuze om BK Tuinen in de arm te nemen. Een echte aanrader!

C. Boshuijzen
| Datum: 25-11-2019
Communicatie door Zuidijk