fbpx

Meerwaarde van een terrasoverkapping

Meerwaarde van een terrasoverkapping


Een overkapping of een veranda biedt vele voordelen. Met een terrasoverkapping kunt u langer van uw tuin genieten. Zo creëert u met een overkapping een aangename schaduwplek op warme zomerse dagen. En ook als het regent of wat kouder wordt, hoeft u niet naar binnen. Met een overkapping in uw tuin of aan uw (tuin)huis vergroot u uw woongenot. U krijgt een extra kamer bij uw huis, zonder ingrijpende verbouwing. Bedenk eens wat u met deze extra ruimte kunt doen: voor een kantoor aan huis, een hobbyruimte of gewoon een fijne zitplek als verlengstuk van uw woonkamer. En wat denkt u van een buitenkeuken compleet met barbecue?

 

Een overkapping, schuur, tuinhuis of carport voor meer bergruimte

BK Tuinen zorgt niet alleen voor een droge en zonnige plek om buiten te zitten, maar ook voor overkappingen met een praktische toepassing, zoals een schuur, tuinhuis of carport. Een schuur of tuinhuis zorgt voor extra opbergruimte. Ook kunt u een carport of schuur gebruiken om fietsen, een motor of een auto praktisch en veilig te stallen. In deze ruimte kunt u goed en droog klussen.

Wij kunnen de schuur, tuinhuis of carport aankleden met diverse soorten accessoires, zoals verlichting, vloer of verwarming.

Met al deze opties maakt BK Tuinen er een volwaardige en handige extra woonruimte van.

Terrasoverkapping of veranda op maat?

Terrasoverkappingen zijn er in heel veel soorten en maten. Natuurlijk is de grootte afhankelijk van het soort materiaal en de plek die de overkapping in de tuin of bij uw huis inneemt. Welk materiaal, grootte of soort overkapping u kiest: BK Tuinen maakt altijd een overkapping op maat!

Vergunning

De meeste buitenverblijven en terrasoverkapping kunnen zonder vergunning aangelegd worden. Toch zijn er gevallen waarin er wel een vergunning noodzakelijk is. Dit is van verschillende factoren afhankelijk en in voor iedere situatie weer anders.

BK Tuinen ondersteunt en adviseert u graag bij de eventuele aanvraag van een omgevingsvergunning bij uw gemeente.

Interesse in een (terras)overkapping of veranda

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in een terrasoverkapping of veranda bij uw huis of tuinhuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. BK Tuinen bespreekt graag met u alle opties en adviseert u over de mogelijkheden in uw situatie. Hopelijk heeft u dan op korte termijn veel plezier van uw beschutte en fraaie terrasoverkapping!

Klanten vertellen


Zeer goed!


BK Tuinen heeft in hele korte tijd onze tuin van grauwe betonplaats tot een waar (vogel-)paradijs omgetoverd. Zeer goede en snelle service, klantvriendelijk, prettige en snelle communicatie en vakkundig advies. We zijn heel blij met het resultaat en de keuze om BK Tuinen in de arm te nemen. Een echte aanrader!

C. Boshuijzen
| Datum: 25-11-2019
Communicatie door Zuidijk