fbpx

Terrasoverkappingen

BK Tuinen bouwt uw nieuwe terrasoverkapping!


Een terrasoverkapping heeft veel voordelen en geeft u veel plezier en gemak. BK Tuinen verzorgt overkappingen, afdaken en veranda’s in alle soorten, maten en stijlen bij uw huis, tuinhuis, stacaravan of schuur.

 

Met een terrasoverkapping van BK Tuinen geniet u vaker en langer van uw tuin. U zit weliswaar buiten, maar toch lekker droog en warm ook als het buiten slecht weer is. Zo kunt u een kop koffie drinken op uw terras als het buiten vriest of ’s avonds met vrienden dineren. Met een terrasoverkapping of veranda is het mogelijk om bijna het hele jaar buiten te verblijven. En met de juiste accessoires en aankleding maken we er een sfeervol verlengstuk van uw woonkamer van!

Of u gebruikt de nieuwe ruimte praktisch voor bijvoorbeeld een auto, fietsen of werkruimte aan huis. U creëert bijvoorbeeld meer opslagruimte voor veel verschillende soorten spullen, zoals gereedschap, (race)fietsen of haardhout.

 

Overweegt u om een terrasoverkapping te kopen? Of oriënteert u zich nog op de mogelijkheden die een afdak of terrasoverkapping voor u heeft? Wij leggen u graag uit welke keuzes er zijn wat betreft materiaal, gebruik, opties en stijlen.

 

Lees meer over:

  • Soorten terrasoverkappingen;
  • De meerwaarde van een terrasoverkapping;
  • Stijlen van terrasoverkappingen;
  • Materialen voor terrasoverkappingen;
  • Accessoires en opties;
  • Formaten;
  • Vergunningen

 

Als u na het lezen van deze informatie overtuigd bent van de mogelijkheden die BK Tuinen u biedt voor de aanleg van uw overkapping, neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u alle opties van een terrasoverkapping, afdak of veranda voor uw situatie en uw wensen.

Terrasoverkapping of veranda op maat?

Terrasoverkappingen zijn er in heel veel soorten en maten. Natuurlijk is de grootte afhankelijk van het soort materiaal en de plek die de overkapping in de tuin of bij uw huis inneemt. Welk materiaal, grootte of soort overkapping u kiest: BK Tuinen maakt altijd een overkapping op maat!

Vergunning

De meeste buitenverblijven en terrasoverkapping kunnen zonder vergunning aangelegd worden. Toch zijn er gevallen waarin er wel een vergunning noodzakelijk is. Dit is van verschillende factoren afhankelijk en in voor iedere situatie weer anders.

BK Tuinen ondersteunt en adviseert u graag bij de eventuele aanvraag van een omgevingsvergunning bij uw gemeente.

Interesse in een (terras)overkapping of veranda

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in een terrasoverkapping of veranda bij uw huis of tuinhuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. BK Tuinen bespreekt graag met u alle opties en adviseert u over de mogelijkheden in uw situatie. Hopelijk heeft u dan op korte termijn veel plezier van uw beschutte en fraaie terrasoverkapping!

Klanten vertellen


Zeer goed!


BK Tuinen heeft in hele korte tijd onze tuin van grauwe betonplaats tot een waar (vogel-)paradijs omgetoverd. Zeer goede en snelle service, klantvriendelijk, prettige en snelle communicatie en vakkundig advies. We zijn heel blij met het resultaat en de keuze om BK Tuinen in de arm te nemen. Een echte aanrader!

C. Boshuijzen
| Datum: 25-11-2019
Communicatie door Zuidijk