fbpx

VERANDA’S & TERRASOVERKAPPINGEN

UW LOKALE SPECIALIST UIT APELDOORN EN DEVENTER!

Veranda’s en terrasoverkappingen


Overweegt u om een veranda of terrasoverkapping te kopen? Of oriënteert u zich nog op de mogelijkheden die een buitenverblijf of terrasoverkapping voor u heeft? Wij leggen u graag uit welke keuzes er zijn wat betreft materiaal, gebruik, opties en stijlen.
Oriënteert u zich gerust op basis van onderstaande voorbeelden!

Terrasoverkapping of veranda op maat?

Terrasoverkappingen zijn er in heel veel soorten en maten. Natuurlijk is de grootte afhankelijk van het soort materiaal en de plek die de overkapping in de tuin of bij uw huis inneemt. Welk materiaal, grootte of soort overkapping u kiest: BK Tuinen maakt altijd een overkapping op maat!

Vergunning

De meeste buitenverblijven en terrasoverkapping kunnen zonder vergunning aangelegd worden. Toch zijn er gevallen waarin er wel een vergunning noodzakelijk is. Dit is van verschillende factoren afhankelijk en in voor iedere situatie weer anders.

BK Tuinen ondersteunt en adviseert u graag bij de eventuele aanvraag van een omgevingsvergunning bij uw gemeente.

Interesse in een (terras)overkapping of veranda

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in een terrasoverkapping of veranda bij uw huis of tuinhuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. BK Tuinen bespreekt graag met u alle opties en adviseert u over de mogelijkheden in uw situatie. Hopelijk heeft u dan op korte termijn veel plezier van uw beschutte en fraaie terrasoverkapping!

Communicatie door Zuidijk