fbpx

Vacatures

Ben jij onze nieuwe collega met groene handen?

Wij zoeken voor ons bedrijf:

Vacature Allround Hovenier Aanleg

BEN JIJ DIE VAKMAN/VROUW EN KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

JOU FUNCTIE:
Projecten in de aanleg bij zowel particulieren als bedrijven staan tijdens de uitvoering onder jouw coördinatie. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en je collega’s. De projecten worden aangelegd volgens tuinontwerp en met oog voor detail. Denk bij de uitvoer aan sierbestrating, beplanting, waterelementen, buitenverblijven, verlichting, beregeningssystemen. Met jou vakmanschap ga je voor kwaliteit en ben je klantgericht.

JOU PROFIEL, JE HEBT:
› Een vakgerichte opleiding.
› Ervaring in het vakgebied.
› De competenties om planmatige, klantgericht, zelfstandig en in teamverband te werken.
› Een Rijbewijs A en BE.

WIJ BIEDEN JOU:
› Een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming.
› Samenwerking in een gepassioneerd team.
› Minimaal 32 uur per week.
› Salaris conform CAO Hoveniers.
› Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
› Ruimte tot het volgen van bijscholingen en trainingen.
› Een bedrijfscultuur waarbij wij jouw ideeën en initiatieven van belang vinden om samen te kunnen bouwen aan het team en het bedrijf.

JOU REACTIE:
Ben je enthousiast? Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV naar Bert Keurhorst via de mail naar bert@groenehanden.nl of bel 055-3017069

Kort over BK Tuinen


 

Onder leiding van Bert Keurhorst werkt het vaste team van BK Tuinen aan de meest uiteenlopende tuinen! Vanuit een passie voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen is Bert Keurhorst in 2012 begonnen met BK Tuinen. In 2014 is hoveniersbedrijf Meedendorp & Van der Vosse overgenomen door BK Tuinen. Dit betekent dat veel kennis en kunde gebundeld is om uw tuin in groene handen toe te kunnen vertrouwen!

het team van BK Groene Handen

Weten wie jouw nieuwe collega’s zijn? Klik op de teamfoto!

Klanten vertellen


Zeer goed!


BK Tuinen heeft in hele korte tijd onze tuin van grauwe betonplaats tot een waar (vogel-)paradijs omgetoverd. Zeer goede en snelle service, klantvriendelijk, prettige en snelle communicatie en vakkundig advies. We zijn heel blij met het resultaat en de keuze om BK Tuinen in de arm te nemen. Een echte aanrader!

C. Boshuijzen
| Datum: 25-11-2019
Communicatie door Zuidijk