fbpx

Tuinontwerp in Deventer door BK Tuinen

Neem contact op voor een creatief en uniek tuinontwerp voor uw tuin in Deventer

Tuinontwerp Deventer


Hovenier BK Tuinen verzorgt graag het ontwerp voor uw tuin in Deventer en omgeving. Dat doen we met veel verstand van zaken en in verschillende stijlen. Zo bieden wij altijd een tuinontwerp dat bij u past! Wij informeren u hier over de mogelijkheden en soorten tuinen die wij voor u kunnen aanleggen.

Houd rekening met alle seizoenen

Als alles goed op elkaar is afgestemd, voorkomt u onnatuurlijke eindresultaten en seizoensgebonden inschattingsfouten. Met een goed tuinontwerp geniet u in Deventer alle seizoenen door van bepaalde tuinelementen.

Onze tuinarchitect

De basis van een mooie tuin is daarom: een goed tuinontwerp. Onze tuinarchitect Eelco Koppelaar staat bekend om zijn creativiteit en speelsheid en verzorgt graag dit ontwerp! We houden bij het vormgeven van een tuin niet alleen rekening met een goed idee, maar ook met elementen zoals licht, ruimte, beplanting, bestrating, kleur, zichtlijnen, water, groenten en vruchten…

Stel uw eigen tuin vast samen met onze tuintool

Heeft u al een idee en wilt u onze architect goed instrueren? Maak dan gebruik van onze tuintool! Die is speciaal ontworpen zodat de tuinarchitect zo dicht mogelijk aansluit bij uw tuinwensen.

Voorbeelden van tuinontwerpen

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van tuinontwerp die wij in regio Deventer en Apeldoorn hebben aangelegd. De tuinontwerpen staan in sets gepresenteerd. Als u klikt op de afbeelding kunt u de tuinontwerpen en daadwerkelijk aangelegde tuinen vergelijken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Verschillende stijlen voor typisch ‘Deventerse’ tuinen

De deskundige ontwerpers van Hovenier BK Tuinen ontwerpen verschillende soorten tuinen: van klassiek tot modern, allemaal passend bij uw woning en uw persoonlijke voorkeur. Nadat we het ontwerp gemaakt hebben, bespreken we de tekening met u. Bent u tevreden over het tuinontwerp? Als u tevreden bent, dan verzorgen we alles voor uw tuin: niet alleen de beplanting, de sierbestrating, maar ook andere tuinelementen, zoals vijvers, muurtjes, verhogingen, waterelementen, elektra en verlichting. Het resultaat is een tuin die bij u, uw huis en de omgeving past.

Voorbeelden van tuinontwerp in Deventer

Uw wensen staan uiteraard voorop bij elk ontwerp! Maar om u een indruk te geven van wat wij allemaal ontwerpen, beschrijven we hier een aantal voorbeelden en ideeën van tuinen zoals we die voor u kunnen aanleggen.

Een klassiek en stijlvol tuinontwerp

Bij een huis uit de jaren dertig zoals bijvoorbeeld in de omgeving van de Zwolselaan, past een klassiek en stijlvol ontwerp. Bij een dergelijke tuin staan symmetrische beplanting van buxushagen, lavendel en andere klassieke planten erg fraai. Het ontwerp wordt eventueel aangevuld met verlichting van bijvoorbeeld klassieke lantaarns. De looppaden en bestrating zijn van siergrind en klinkertjes. Hierdoor ontstaat een prachtige tuin met duidelijke zichtlijnen en die het historisch karakter van het huis versterkt.

Een moderne, strakke stadstuin

Heeft u geen oud huis, maar een moderne nieuwbouwwoning in bijvoorbeeld Schalkhaar of in Colmschate? Dat is ook geen enkel probleem voor ons. Bij een nieuwbouwwoning past vaak een strakke, moderne stadstuin met rechte bestrating, strakke beplanting en een groot terras met een overkapping (eventueel met terrasverwarming) heel goed. Zo kunt u tot ’s avonds laat of bij slechter weer beschut een kop koffie of een wijntje drinken, een boek lezen of werken. Zo haalt u het maximale uit uw tuin. Ook kunnen we een mooie speelplek voor uw kinderen creëren, zoals een zandbank of een klimrek.

Een ruime natuurlijke tuin

Bent u eigenaar van een vrijstaand huis of villa met een grote tuin rondom in een wijk als Colmschate-Vijfhoek of in de omringende dorpen, zoals Bathmen en Epse, dan houden we uiteraard rekening met het zicht naar en van het huis en met de omringende natuur. Een tuin in landschapsstijl is in deze situatie een mooie optie. In een dergelijke tuin staan veel gekleurde bloemen en planten rondom een fraai aangelegd gazon. Natuurlijk mogen een prachtig terras met een fijne loungehoek en mooie potten met zomerbloeiers niet ontbreken. Ook een natuurlijke vijver met daaromheen riet, waterlelies en andere siergrassen passen uitstekend bij een vrijstaand huis. Zo’n type tuin is een must voor echte tuinliefhebbers.

Onderhoudsarme tuin in Deventer

Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook. Heeft u weinig tijd om te tuinieren en zit u liever in de tuin dan dat u planten snoeit? Dan is een onderhoudsarme tuin met makkelijk te verzorgen bloemen, planten en mooie sierbestrating een uitstekende keuze.

Een tuinontwerp vol beplanting

Tot slot zijn er nog veel soorten beplanting mogelijk. Wilt u veel vaste planten of juist eenjarigen? Heeft u veel zon in de tuin of juist veel schaduw? Bij Hovenier BK Tuinen houden we hier uiteraard rekening mee, zodat uw tuin altijd in topconditie staat.
Zo zijn er talloze voorbeelden en ideeën denkbaar om ook voor uw tuin een passend ontwerp te maken en uit te voeren.

 

We zijn actief in heel Deventer en omgeving

Natuurlijk werken we in de hele stad, maar we werken uiteraard vooral in de wijken met de meeste tuinen! Van klassieke villa tot nieuwbouwwoning: we voorzien elk huis in Deventer van een fraaie tuin.
Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Colmschate-Zuid, Colmschate-Vijfhoek en Schalkhaar. Uiteraard komen we ook graag in de omringende dorpen Bathmen, Diepenveen en Epse.

Wilt u ook een tuinontwerp voor uw tuin in Deventer of omgeving?

Bent u geïnteresseerd om ook voor uw tuin een prachtig ontwerp te laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. En wellicht geniet u komende zomer al in uw fraai aangelegde tuin.

Communicatie door Zuidijk