fbpx

Een tuinontwerp laten maken in Apeldoorn en Deventer

Voor creatief en uniek tuinontwerp in Apeldoorn en Deventer neemt u hoveniersbedrijf BK Tuinen

Tuinontwerp laten maken


Een ontwerp laten maken, is voor het bouwen of verbouwen van een huis heel gewoon. Op dezelfde manier is een tuinontwerp laten maken door een tuinontwerper (tuinarchitect) een zekere garantie voor een goed doordachte tuin.

Onze tuinarchitect uit Apeldoorn houdt namelijk rekening al uw wensen (denk aan licht, ruimte, kleuren en zichtlijnen en tegelijkertijd een vijver, overkapping en stijl) om zodoende een eenheid te creëeren tussen woning en tuin.

Met vele succesvolle tuinontwerpen op onze naam kunnen we uit ervaring spreken dat het ontwerp u zeker zal aanspreken!

Voorbeelden tuinontwerp

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van tuinontwerpen die wij in regio Apeldoorn, Deventer, Vaassen e.o. hebben aangelegd. De tuinontwerpen staan in sets gepresenteerd. Eerst ziet u het tuinontwerp en daarna vervolgens het resultaat. U kunt de slider ook zelf bedienen door er op te klikken.

Kijk voor extra inspiratie op onze pagina met alle voorbeelden van tuinontwerpen.

Tuinontwerp kosten: kan het ook gratis?

Afhankelijk van de wensen en de grootte van uw tuin variëren de kosten van een tuinontwerp. Maar als wij uw tuin ook mogen aanleggen, is het bedrag het het tuinontwerp uw korting! Daarom hebben onze meeste klanten het tuinontwerp inderdaad gratis.

Wanneer wel en wanneer geen ontwerp?

Ik weet precies al wat ik wil!

Misschien weet u al precies wat u waar wilt uitvoeren en heeft u helemaal geen behoefte aan een uitgebreid ontwerp. Dan is een goed advies en een kleine schets al voldoende om een duidelijk beeld te krijgen.

Welke planten moeten waar?

Het komt ook voor dat men alleen wil weten welke planten waar geplant moeten worden. In dat geval is alleen een beplantingsplan van toepassing en zal geen volledig ontwerp worden gemaakt.

Stel uw eigen tuin samen met onze tuintool

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is in een tuin? In onze tuintool kunt u uw wensen samenstellen met een greep uit door ons aangelegde tuinen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Inventariseren: belangrijkste fase!

De belangrijkste fase in het ontwerpproces van uw tuin is het inventariseren van wensen en de bezichtiging van de locatie. In deze fase wordt gebruik gemaakt van een vragenlijst waarin alle relevante aandachtspunten aan de orde komen:

  • Welke functie heeft de tuin voor u?
  • Welke sfeer wenst u in uw tuin?
  • Wenst u een open tuin of juist meer privacy?
  • Wilt u elementen uit uw huidige tuin overnemen?
  • Wat wilt u beslist wel, of wat wilt u beslist niet?
  • Wenst u paden, borders, terrassen, afscheidingen en verlichting?
  • Wat is uw budget?
  • In welk tijdsbestek moet de tuin worden aangelegd?

Na het inventariseren van de tuin en de wensen aan de hand van de vragenlijst, gaan wij hard aan de slag om een passend, duidelijk en wenselijk tuinontwerp te presenteren!

Het ontwerp

Na goedkeuring van het schetsontwerp volgt de opdracht voor het definitieve ontwerp en wordt de tekening van de tuin gemaakt. Met onze kennis van planten, bloeiperiodes en groottes van planten en bomen, combineren wij uw wensen met onze kennis en ervaring. Dit resulteert zich in een mooie 3D-tekening zoals u hieronder kunt zien!

Wilt u graag een volledig ontwerp? Dan wordt volgens de regels der kunst, een creatief en inspirerend ontwerp gemaakt. Voor een uitgebreid ontwerp en/of beplantingsplan vragen we een bijdrage in de kosten, afhankelijk van de grootte van het project.

Communicatie door Zuidijk