Tuinontwerp in Deventer door BK Tuinen

Voor creatief en uniek tuinontwerp neemt u BK Tuinen uit Apeldoorn en Deventer Gelderland

Tuinontwerp Deventer


Hovenier BK Tuinen voor tuinontwerp in Deventer en omstreken

Hovenier BK Tuinen verzorgt graag het ontwerp voor uw tuin in Deventer en omgeving. Dat doen we met veel verstand van zaken en in verschillende stijlen. Zo bieden wij altijd een tuinontwerp dat bij u past! Wij informeren u hier over de mogelijkheden en soorten tuinen die wij voor u kunnen aanleggen.

Voorbeelden tuinontwerp

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van tuinontwerp die wij in regio Apeldoorn hebben gerealiseerd. De tuinontwerpen staan in sets gepresenteerd. Eerst ziet u het tuinontwerp en daarna vervolgens het resultaat. U kunt de slider ook zelf bedienen door er op te klikken.

Tuinontwerp in Deventer

De basis van een mooie tuin is een goed ontwerp. De tuinontwerpers van Hovenier BK Tuinen verzorgen graag dit ontwerp! Wij houden bij het vormgeven van een tuin niet alleen rekening met een goed idee. Vooral licht en ruimte zijn belangrijk en ook het spelen met bijvoorbeeld beplanting, bestrating, kleur, zichtlijnen zijn elementen die de basis vormen van een goede tuin. Ook is het belangrijk dat huis en tuin een eenheid vormen. De tuinontwerpers van Hovenier BK Tuinen hebben veel ervaring die ze met veel kennis en kunde toepassen voor uw tuin! U kunt ervan uit gaan dat wij altijd een ontwerp maken waar u tevreden over bent en jarenlang van kunt genieten. Ook houden wij rekening met de tijd en moeite die u aan uw tuin wilt besteden. We kiezen voor beplanting, sierbestrating, verlichting en andere tuinelementen die bij uw wensen passen.

Verschillende stijlen voor elk type tuin

De deskundige ontwerpers van Hovenier BK Tuinen ontwerpen verschillende soorten tuinen: van klassiek tot modern, allemaal passend bij uw woning en uw persoonlijke voorkeur. Nadat we het ontwerp gemaakt hebben, bespreken we de tekening met u. Bent u tevreden over het tuinontwerp? Als u tevreden bent, dan verzorgen we alles voor uw tuin: niet alleen de beplanting, de sierbestrating, maar ook andere tuinelementen, zoals vijvers, muurtjes, verhogingen, waterelementen, elektra en verlichting. Het resultaat is een tuin die bij u, uw huis en de omgeving past.

Voorbeelden van tuinontwerp in Deventer

Uw wensen staan uiteraard voorop bij elk ontwerp! Maar om u een indruk te geven van wat wij allemaal ontwerpen, beschrijven we hier een aantal voorbeelden en ideeën van tuinen zoals we die voor u kunnen aanleggen.
Bij een huis uit de jaren dertig zoals bijvoorbeeld in de omgeving van de Zwolselaan, past een klassiek en stijlvol ontwerp. Bij een dergelijke tuin staan symmetrische beplanting van buxushagen, lavendel en andere klassieke planten erg fraai. Het ontwerp wordt eventueel aangevuld met verlichting van bijvoorbeeld klassieke lantaarns. De looppaden en bestrating zijn van siergrind en klinkertjes. Hierdoor ontstaat een prachtige tuin met duidelijke zichtlijnen en die het historisch karakter van het huis versterkt.
Heeft u geen oud huis, maar een moderne nieuwbouwwoning in bijvoorbeeld Schalkhaar of in Colmschate? Dat is ook geen enkel probleem voor ons. Bij een nieuwbouwwoning past vaak een strakke, moderne stadstuin met rechte bestrating, strakke beplanting en een groot terras met een overkapping (eventueel met terrasverwarming) heel goed. Zo kunt u tot ’s avonds laat of bij slechter weer beschut een kop koffie of een wijntje drinken, een boek lezen of werken. Zo haalt u het maximale uit uw tuin. Ook kunnen we een mooie speelplek voor uw kinderen creëren, zoals een zandbank of een klimrek.

Bent u eigenaar van een vrijstaand huis of villa met een grote tuin rondom in een wijk als Colmschate-Vijfhoek of in de omringende dorpen, zoals Bathmen en Epse, dan houden we uiteraard rekening met het zicht naar en van het huis en met de omringende natuur. Een tuin in landschapsstijl is in deze situatie een mooie optie. In een dergelijke tuin staan veel gekleurde bloemen en planten rondom een fraai aangelegd gazon. Natuurlijk mogen een prachtig terras met een fijne loungehoek en mooie potten met zomerbloeiers niet ontbreken. Ook een natuurlijke vijver met daaromheen riet, waterlelies en andere siergrassen passen uitstekend bij een vrijstaand huis. Zo’n type tuin is een must voor echte tuinliefhebbers.

 

Onderhoudsarme tuin in Deventer

Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook. Heeft u weinig tijd om te tuinieren en zit u liever in de tuin dan dat u planten snoeit? Dan is een onderhoudsarme tuin met makkelijk te verzorgen bloemen, planten en mooie sierbestrating een uitstekende keuze.

 

Beplanting

Tot slot zijn er nog veel soorten beplanting mogelijk. Wilt u veel vaste planten of juist eenjarigen? Heeft u veel zon in de tuin of juist veel schaduw? Bij Hovenier BK Tuinen houden we hier uiteraard rekening mee, zodat uw tuin altijd in topconditie staat.
Zo zijn er talloze voorbeelden en ideeën denkbaar om ook voor uw tuin een passend ontwerp te maken en uit te voeren.

We zijn actief in heel Deventer en omgeving

Natuurlijk werken we in de hele stad, maar we werken uiteraard vooral in de wijken met de meeste tuinen! Van klassieke villa tot nieuwbouwwoning: we voorzien elk huis in Deventer van een fraaie tuin.
Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Colmschate-Zuid, Colmschate-Vijfhoek en Schalkhaar. Uiteraard komen we ook graag in de omringende dorpen Bathmen, Diepenveen en Epse.

Wilt u ook een tuinontwerp voor uw tuin in Deventer of omgeving?

Bent u geïnteresseerd om ook voor uw tuin een prachtig ontwerp te laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. En wellicht geniet u komende zomer al in uw fraai aangelegde tuin.

Stuur BK Tuinen direct een bericht!


Ik accepteer dat BK Tuinen mijn ingevulde gegevens opslaat en verwerkt.

De Schets: belangrijkste fase!

De belangrijkste fase in het ontwerpproces van uw tuin is het inventariseren van wensen en de bezichtiging van de locatie. In deze fase wordt gebruik gemaakt van een vragenlijst waarin alle relevante aandachtspunten aan de orde komen:

  • Welke functie heeft de tuin voor u?
  • Welke sfeer wenst u in uw tuin?
  • Wenst u een open tuin of juist meer privacy?
  • Wilt u elementen uit uw huidige tuin overnemen?
  • Wat wilt u beslist wel, of wat wilt u beslist niet?
  • Wenst u paden, borders, terrassen, afscheidingen en verlichting?
  • Wat is uw budget?
  • In welk tijdsbestek moet de tuin worden aangelegd?

Na het inventariseren van de tuin en de wensen aan de hand van de vragenlijst, gaan wij hard aan de slag om een passend, duidelijk en wenselijk tuinontwerp te presenteren!

Het ontwerp

Na goedkeuring van het schetsontwerp volgt de opdracht voor het definitieve ontwerp en wordt de tekening van de tuin gemaakt. Met onze kennis van planten, bloeiperiodes en groottes van planten en bomen, combineren wij uw wensen met onze kennis en ervaring. Dit resulteert zich in een mooie 3D-tekening zoals u hieronder kunt zien!

Wilt u graag een volledig ontwerp? Dan wordt volgens de regels der kunst, een creatief en inspirerend ontwerp gemaakt. Voor een uitgebreid ontwerp en/of beplantingsplan vragen we een bijdrage in de kosten, afhankelijk van de grootte van het project.

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl