Tuinontwerp in Apeldoorn door BK Tuinen

Voor creatief en uniek tuinontwerp neemt u BK Tuinen uit Apeldoorn en Deventer Gelderland

Tuinontwerp Apeldoorn


Hovenier BK Tuinen voor tuinontwerp in Apeldoorn en omstreken

Hovenier BK Tuinen verzorgt graag het ontwerp voor uw tuin in Apeldoorn en omgeving. Dat doen we met veel verstand van zaken en in verschillende stijlen. Zo bieden wij altijd een tuinontwerp dat bij u past! Wij informeren u hier over de mogelijkheden en soorten tuinen die wij voor u kunnen aanleggen.

Voorbeelden tuinontwerp

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van tuinontwerp die wij in regio Apeldoorn hebben gerealiseerd. De tuinontwerpen staan in sets gepresenteerd. Eerst ziet u het tuinontwerp en daarna vervolgens het resultaat. U kunt de slider ook zelf bedienen door er op te klikken.

Tuinontwerp in Apeldoorn

De basis van een mooie tuin is een goed ontwerp. De tuinontwerpers van Hovenier BK Tuinen verzorgen graag dit ontwerp! Wij houden bij het vormgeven van een tuin niet alleen rekening met een goed idee. Vooral licht en ruimte zijn belangrijk en ook het spelen met bijvoorbeeld beplanting, bestrating, kleur, zichtlijnen zijn elementen die de basis vormen van een goede tuin. Ook is het belangrijk dat huis en tuin een eenheid vormen. De tuinontwerpers van Hovenier BK Tuinen hebben veel ervaring die ze met veel kennis en kunde toepassen voor uw tuin! U kunt ervan uit gaan dat wij altijd een ontwerp maken waar u tevreden over bent en jarenlang van kunt genieten. Ook houden wij rekening met de tijd en moeite die u aan uw tuin wilt besteden. We kiezen voor beplanting, sierbestrating, verlichting en andere tuinelementen die bij uw wensen passen.

Verschillende stijlen voor elk type tuin

De deskundige ontwerpers van Hovenier BK Tuinen ontwerpen verschillende soorten tuinen: van klassiek tot modern, allemaal passend bij uw woning en uw persoonlijke voorkeur. Nadat we het ontwerp gemaakt hebben, bespreken we de tekening met u. Bent u tevreden over het tuinontwerp? Als u tevreden bent, dan verzorgen we alles voor uw tuin: niet alleen de beplanting, de sierbestrating, maar ook andere tuinelementen,zoals vijvers, muurtjes, verhogingen, waterelementen, elektra en verlichting. Het resultaat is een tuin die bij u, uw huis en de omgeving past.

Voorbeelden van tuinontwerp in Apeldoorn

Uw wensen staan uiteraard voorop bij elk ontwerp! Maar om u een indruk te geven van wat wij allemaal ontwerpen, beschrijven we hier een aantal voorbeelden en ideeën van tuinen zoals we die voor u kunnen aanleggen.

Bij een statige oude villa zoals deze veel in de omgeving van de Loolaan staan, past een klassieke en stijlvol ontwerp. Bij een dergelijke tuin staan symmetrische beplanting van buxushagen,lavendel en andere klassieke planten. Het ontwerp wordt aangevuld met verlichting door klassieke lantaarn. De looppaden en bestrating zijn van siergrind en klinkertjes. Hierdoor ontstaat een prachtige tuin met duidelijke zichtlijnen en die het historisch karakter van het huis versterkt.
Heeft u geen villa, maar een strakke nieuwbouwwoning in Apeldoorn-Oost? Dat is ook geen enkel probleem voor ons. Bij een nieuwbouwwoning past vaak een strakke, moderne stadstuin met rechte bestrating, strakke beplanting en een groot terras met een overkapping (eventueel met terrasverwarming) heel goed. Zo kunt u tot ’s avonds laat of bij slechter weer beschut een kop koffie of een wijntje drinken, een boek lezen of werken. Zo haalt u het maximale uit uw tuin. Ook houden we rekening met uw eventuele kinderen die zeker een plek willen hebben om te spelen.
Bent u de trotse eigenaar van een vrijstaand huis met een grote tuin rondom, dan houden we uiteraard rekening met het zicht naar en van het huis. Een tuin in de Engelse landschapsstijl is in deze situatie een mooie optie. In een tuin in deze stijl staan veel gekleurde bloemen en planten rondom een fraai aangelegd gazon. Natuurlijk mag een prachtig terras met een fijne zitplek en mooie potten niet ontbreken. Ook een natuurlijke vijver met daaromheen riet, waterlelies en andere siergrassen past uitstekend bij een vrijstaand huis. Zo’n type tuin is een must voor echte tuinliefhebbers.
Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook. Heeft u weinig tijd om te tuinieren en zit u liever in de tuin dan dat u planten snoeit? Dan is een onderhoudsarme tuin met makkelijk te verzorgen bloemen, planten en mooie sierbestrating een uitstekende keuze.
Tot slot zijn er nog veel soorten beplanting mogelijk. Wilt u veel vaste planten of juist eenjarigen? Heeft u veel zon in de tuin of juist veel schaduw? Bij Hovenier BK Tuinen houden we hier uiteraard rekening mee, zodat uw tuin altijd in topconditie staat.
Zo zijn er talloze voorbeelden en ideeën denkbaar om ook voor uw tuin een passend ontwerp te maken en uit te voeren.

We zijn actief in heel Apeldoorn en omgeving

Natuurlijk werken we in de hele stad, maar we werken uiteraard vooral in de wijken met de meeste tuinen!
Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Apeldoorn-West (zoals bijvoorbeeld in Berg en Bos, het gebied rond de Sprengenweg en Sprengenbos, Driehuizen en Orden) de wijken
in Apeldoorn-Zuidwest (zoals in Ugchelen), maar ook in de nieuwbouwwijken in Apeldoorn-Oost (Welgelegen, Ossenveld), de oudere wijken in Apeldoorn-Noord waar vooral veel oudere villa’s staan (de parken, Omgeving Loolaan) en Zuidbroek.
Wilt u ook een tuinontwerp voor uw tuin in Apeldoorn of omgeving?
Bent u geïnteresseerd om ook voor uw tuin een prachtig ontwerp te laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. En wellicht geniet u komende zomer al in uw fraai aangelegde tuin.

Stuur BK Tuinen direct een bericht!


Ik accepteer dat BK Tuinen mijn ingevulde gegevens opslaat en verwerkt.

De Schets: belangrijkste fase!

De belangrijkste fase in het ontwerpproces van uw tuin is het inventariseren van wensen en de bezichtiging van de locatie. In deze fase wordt gebruik gemaakt van een vragenlijst waarin alle relevante aandachtspunten aan de orde komen:

  • Welke functie heeft de tuin voor u?
  • Welke sfeer wenst u in uw tuin?
  • Wenst u een open tuin of juist meer privacy?
  • Wilt u elementen uit uw huidige tuin overnemen?
  • Wat wilt u beslist wel, of wat wilt u beslist niet?
  • Wenst u paden, borders, terrassen, afscheidingen en verlichting?
  • Wat is uw budget?
  • In welk tijdsbestek moet de tuin worden aangelegd?

Na het inventariseren van de tuin en de wensen aan de hand van de vragenlijst, gaan wij hard aan de slag om een passend, duidelijk en wenselijk tuinontwerp te presenteren!

Het ontwerp

Na goedkeuring van het schetsontwerp volgt de opdracht voor het definitieve ontwerp en wordt de tekening van de tuin gemaakt. Met onze kennis van planten, bloeiperiodes en groottes van planten en bomen, combineren wij uw wensen met onze kennis en ervaring. Dit resulteert zich in een mooie 3D-tekening zoals u hieronder kunt zien!

Wilt u graag een volledig ontwerp? Dan wordt volgens de regels der kunst, een creatief en inspirerend ontwerp gemaakt. Voor een uitgebreid ontwerp en/of beplantingsplan vragen we een bijdrage in de kosten, afhankelijk van de grootte van het project.

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl