Tuinontwerp in Apeldoorn door BK Tuinen

Voor creatief en uniek tuinontwerp neemt u BK Tuinen uit Apeldoorn en Deventer Gelderland

Tuinontwerp Apeldoorn


Net als bij tuinontwerp, is het in de arm nemen van een architect voor het bouwen of verbouwen van een huis is heel gewoon. De basis van een mooie tuin is een goed ontwerp door een tuinontwerper (architect). Het vormgeven van een tuin vraagt zoveel meer dan een mooi idee. Een tuinarchitect houdt rekening met licht en ruimte, het spelen met kleuren, zichtlijnen, een eenheid tussen woning en tuin creëren.

Aan BK Tuinen is het tuinontwerp meer dan toevertrouwd. Met vele succesvolle tuinontwerpen op onze naam kunnen we uit ervaring spreken dat het ontwerp u zeker zal aanspreken!

Voorbeelden tuinontwerp

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van tuinontwerp die wij in regio Apeldoorn hebben gerealiseerd. De tuinontwerpen staan in sets gepresenteerd. Eerst ziet u het tuinontwerp en daarna vervolgens het resultaat. U kunt de slider ook zelf bedienen door er op te klikken.

Wanneer wel en wanneer geen ontwerp?

Ik weet precies al wat ik wil!

Misschien weet u al precies wat u waar wilt uitvoeren en heeft u helemaal geen behoefte aan een uitgebreid ontwerp. Meestal is een goed advies en een kleine schets al voldoende om een duidelijk beeld te krijgen.

Welke planten moeten waar?

Het komt ook voor dat men alleen wil weten welke planten waar geplant moeten worden. In dat geval is alleen een beplantingsplan van toepassing en zal geen volledig ontwerp worden gemaakt.

Stuur BK Tuinen direct een bericht!


Ik accepteer dat BK Tuinen mijn ingevulde gegevens opslaat en verwerkt.

De Schets: belangrijkste fase!

De belangrijkste fase in het ontwerpproces van uw tuin is het inventariseren van wensen en de bezichtiging van de locatie. In deze fase wordt gebruik gemaakt van een vragenlijst waarin alle relevante aandachtspunten aan de orde komen:

  • Welke functie heeft de tuin voor u?
  • Welke sfeer wenst u in uw tuin?
  • Wenst u een open tuin of juist meer privacy?
  • Wilt u elementen uit uw huidige tuin overnemen?
  • Wat wilt u beslist wel, of wat wilt u beslist niet?
  • Wenst u paden, borders, terrassen, afscheidingen en verlichting?
  • Wat is uw budget?
  • In welk tijdsbestek moet de tuin worden aangelegd?

Na het inventariseren van de tuin en de wensen aan de hand van de vragenlijst, gaan wij hard aan de slag om een passend, duidelijk en wenselijk tuinontwerp te presenteren!

Het ontwerp

Na goedkeuring van het schetsontwerp volgt de opdracht voor het definitieve ontwerp en wordt de tekening van de tuin gemaakt. Met onze kennis van planten, bloeiperiodes en groottes van planten en bomen, combineren wij uw wensen met onze kennis en ervaring. Dit resulteert zich in een mooie 3D-tekening zoals u hieronder kunt zien!

Wilt u graag een volledig ontwerp? Dan wordt volgens de regels der kunst, een creatief en inspirerend ontwerp gemaakt. Voor een uitgebreid ontwerp en/of beplantingsplan vragen we een bijdrage in de kosten, afhankelijk van de grootte van het project.

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl