Tuinonderhoud voor particulieren

Vakbekwame hovenier BK Tuinen uit Apeldoorn en Vaassen Gelderland voor ontwerp, aanleg en onderhoud van nieuwe en bestaande tuinen van particulieren en bedrijven

Tuinonderhoud


Uw tuin is continu in beweging. Om ervoor te zorgen dat uw tuin in optimale conditie blijft, zal er gewied, gesnoeid en bemest moeten worden. Voor sommige mensen is veel tuinonderhoud geen bezwaar, anderen laten dit liever aan de vakman over. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij verzorgen tuinonderhoud van groot tot klein, voor- of najaarsbeurt, elke maand, enkele keren per jaar of zelfs elke week, het kan allemaal. Het tuinonderhoud kan van alles inhouden zoals het snoeien van bomen en struiken, verwijderen van onkruid, bemesten, gazonreparatie, of het maaien van het gazon tijdens uw vakantie en het schoonmaken van bestrating.

Voor- en/of najaarsbeurt van de tuin:

Schoonmaken, spitten, bemesten, beplanting opnieuw opzetten, bollen planten, bladruimen, enz.

Onderhoudscontracten:

Hierbij wordt volgens een contract gewerkt waarin omschreven staat wat, wanneer en hoe vaak iets gedaan wordt. Dit kan dus een contract voor een heel jaar zijn. Het contract wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Persoonlijke invulling van onderhoud:

Onderhoud op uw wensen afgestemd, bijvoorbeeld wel het tuinonderhoud van de borders, maar niet het maaien van het gazon, omdat u dat zelf graag wilt doen. U kunt hier veel kanten mee op, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Ook als u zelf graag tuiniert, kunnen er momenten zijn waar u tijd en deskundigheid te kort komt om het onderhoud zelf uit te voeren. In dat geval bieden wij een vakkundige oplossing.

Stuur BK Tuinen direct een bericht!

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl

Pin It on Pinterest

Share This