Vijver

Een vijver in de tuin: sfeer en rust in uw tuin


Vijvers kunnen wij in alle maten aanleggen. Bovendien is het altijd een zeer bijzonder element dat zorgt voor sfeer en rust in uw tuin. Vijveraanleg is heel wat meer dan een gat graven en water er in pompen!

Wij kunnen u adviseren over het materiaal en waar u allemaal aan moet denken. Vijver aanleg is een vak apart en vereist gedegen vakmanschap. Daarom werken wij samen met de specialisten van Vijvercentrum Apeldoorn zij hebben de juiste “know how”in huis om een tuinvijver te creëren op de juiste manier en plek.

Past een vijver in uw tuin?

Een vijver past in principe in elk type tuin, of het nu om een klassieke of een moderne tuin gaat. Veel mensen denken nog altijd dat een tuinvijver onderhouden veel werk is, maar een goed aangelegde vijver niet meer tijd dan wanneer deze ruimte op een ander manier zou zijn ingevuld.

U kunt kiezen uit een natuurlijke vijver met of zonder waterloop, tuinvijver met zwemgelegenheid of zelfs een koivijver. Kortom: er zijn voldoende mogelijkheden om water in uw tuin te brengen. Vooral de zwemvijver wint aan populariteit, gezien de warme zomers en het resultaat van een ‘zwembad’ die als een vijver in de tuin opgaat zonder het gebruik van bijvoorbeeld chloor!

Wij verzorgen de hele aanleg van uw vijver. Van het uitgraven, het gebruik van de juiste materialen, beplanting tot en met het installeren van de benodigde vijverfilter en leveren van vissen.

Stuur BK Tuinen direct een bericht!


Ik accepteer dat BK Tuinen mijn ingevulde gegevens opslaat en verwerkt.

Klanten vertellen


Uiterst vriendelijk en meedenken

 

Na mijn verhuizing weer contact opgenomen met de mensen van BK Tuinen. Erg tevreden over de tuin van t vorige huis dus dan is het niet moeilijk kiezen. Deze keer moesten er werkzaamheden gedaan worden in delen. Het meedenken is erg prettig , rare vragen bestaan niet en na een half woord onstaat er al een plan. Geen straf om deze mensen te bellen 🙂 Erg tevreden over de werkzaamheden en na 3 klussen is de tuin zoals hij moet zijn.
Chris Reiner | Datum: 19-10-2017

 

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl