fbpx

Vijver laten aanleggen

Vakmanschap

Een vijver laten aanleggen in de tuin


Vijvers kunnen wij in alle maten aanleggen. Bovendien is het altijd een bijzonder element dat zorgt voor sfeer en rust in uw tuin. Een vijver laten aanleggen is meer dan een gat graven en water er in pompen!

Wij kunnen u adviseren over het materiaal en waar u allemaal aan moet denken. Vijver aanleg is een vak apart en vereist gedegen vakmanschap. Daarom werken wij samen met de specialisten van Vijvercentrum Apeldoorn om een vijver te creëren op de juiste manier en plek.

Past een vijver in uw tuin?

Een vijver past in principe in elk type tuin, of het nu om een klassieke of een moderne tuin gaat. Veel mensen denken nog altijd dat een vijver onderhouden veel werk is, maar een goed aangelegde vijver kost niet meer tijd dan wanneer deze ruimte op een ander manier zou zijn ingevuld.

Wat zijn de kosten om een vijver aan te laten leggen?

De kosten om een vijver te laten aanleggen zijn afhankelijk van uw wensen. Toch geven we u graag een idee waar u aan moet denken.

Een vijver aanleggen heeft invloed op uw hele tuin

Als u een vijver aan laat leggen betekent allereerst dat uw hele tuin er anders uit komt te zien. Zo is bijvoorbeeld de locatie van uw vijver afhankelijk van waar de zon in uw tuin het meeste schijnt. Vijverplanten hebben namelijk zes uur per dag zonlicht nodig.

De kosten zijn afhankelijk van het soort vijver en de extra’s

Verder zijn de kosten afhankelijk van het type vijver:

  • een natuurlijke vijver zonder vissen
  • een vijver met vissen
  • een Koi-vijver
  • een zwemvijver

Maar ook de extra’s tellen mee in de kostprijs: een waterloop, een fontein, vijver-belichting.

Hier een overzicht met gemiddelde prijzen waar u ongeveer rekening mee kunt houden.

 

Soort vijver Gemiddelde prijs
Kleine natuurvijver € 250 – € 2.000
Kleine vijver met vissen € 2.000 – € 4.000
Kleine Koi vijver € 5.000 – € 10.000
Zwemvijver € 20.000 – € 40.000

Hoe kunnen wij u helpen?

Klanten vertellen


Zeer goed!


BK Tuinen heeft in hele korte tijd onze tuin van grauwe betonplaats tot een waar (vogel-)paradijs omgetoverd. Zeer goede en snelle service, klantvriendelijk, prettige en snelle communicatie en vakkundig advies. We zijn heel blij met het resultaat en de keuze om BK Tuinen in de arm te nemen. Een echte aanrader!

C. Boshuijzen
| Datum: 25-11-2019
Communicatie door Zuidijk