Bouw en ontwerp van uw veranda of tuinhuis

Hoge kwaliteit veranda's en tuinhuizen van Apeldoorn en omgeving!

Elk seizoen genieten van uw tuin met een veranda of tuinhuis


 

U kunt in elk seizoen genieten van uw tuin, maar buiten zitten met regen of kou is niet heel aangenaam. Een veranda geeft u de mogelijkheid comfortabel buiten te zitten en zo vergroot u het comfort van uw tuin. Hovenier BK Tuinen wil graag met u overleggen over uw wensen en gezamenlijk kunnen we de veranda voor u realiseren die perfect bij uw huis en tuin past.

Veranda op maat of kant-en-klaarpakket

Veranda’s geven uw tuin weer een heel andere uitstraling. Wij maken hem zo dat hij goed bij uw huis en tuin past. Wij maken veranda’s op maat, maar het is ook mogelijk te kiezen voor een voordelig kant-en-klaarbouwpakket. Een veranda kan van verschillende materialen gebouwd worden. Denk bijvoorbeeld aan hout, geverfd of niet, een dak van glas of met dakpannen en met een hek eromheen of zonder. Met een mooie tafel en stoelen op de veranda kunt u in alle weersomstandigheden buiten zitten, vooral als u gebruik wilt maken van terrasverwarmers. Een avond doorbrengen op uw veranda met een glaasje wijn en kaarsjes of een vuurkorf… Wat wil een mens nog meer? Hovenier BK Tuinen kan u helpen als u al weet wat voor veranda u wilt, maar ook als u dat nog niet weet. Wij kunnen u van advies dienen en al samenwerkend komen we tot een mooi ontwerp. In de periode dat we aan het werk zijn in de tuin, zullen we zorgen dat u en uw omgeving hier zo min mogelijk last van zullen hebben.

Een prachtig tuinhuis

We kunnen u ook van dienst zijn als u een tuinhuis wilt hebben. Heeft u meer behoefte aan opbergruimte voor bijvoorbeeld tuinkussens of gereedschap of zoekt u een ruimte om te klussen? Een tuinhuis is de perfecte oplossing en hovenier BK Tuinen kan er op maat een voor u bouwen. Ze zijn er in alle soorten en maten en er zijn veel mogelijkheden, van rustiek en landelijk tot strak en modern. Wij maken uw tuinhuis op maat, maar ook hier is het mogelijk te kiezen voor een voordelig kant-en-klaarbouwpakket. De combinatie van een tuinhuis met een veranda is natuurlijk ook een optie. Wij zullen altijd de beste materialen gebruiken en zorgen dat u tevreden bent over het resultaat. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag.

Stuur BK Tuinen direct een bericht!


Ik accepteer dat BK Tuinen mijn ingevulde gegevens opslaat en verwerkt.

Klanten vertellen


Uiterst vriendelijk en meedenken

 

Na mijn verhuizing weer contact opgenomen met de mensen van BK Tuinen. Erg tevreden over de tuin van t vorige huis dus dan is het niet moeilijk kiezen. Deze keer moesten er werkzaamheden gedaan worden in delen. Het meedenken is erg prettig , rare vragen bestaan niet en na een half woord onstaat er al een plan. Geen straf om deze mensen te bellen 🙂 Erg tevreden over de werkzaamheden en na 3 klussen is de tuin zoals hij moet zijn.
Chris Reiner | Datum: 19-10-2017

 

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl