fbpx

Sierbestrating

Sierbestrating als meest praktische onderdeel van uw tuin


Wat eigenlijk in geen enkele tuin mag ontbreken is de bestrating van paden en terrassen. Bestrating is het meest praktische onderdeel in uw tuin. Een bestrating kan uw woning volledig veranderen. Het kan uw woning ook een chique of juist een rustiek aanzien geven, of zoals u wilt modern.

Het aanbod van sierbestrating is de laatste jaren sterk toegenomen. Nu is er voor elk wat wils.

U kunt kiezen uit diverse bestratingsmaterialen zoals:

  • Tegels
  • Klinkers
  • Siergrind
  • Beton
  • Natuursteen
  • Gebakken klei

Vakmensen

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat de hovenier niet kan bestraten. Maar ook dit vak beheersen wij. Terrassen en paden; de materialen waaruit ze bestaan zijn zo bepalend in de tuin, dat wij er juist graag zelf rekening mee houden in de planvorming en ook zelf zorg dragen voor de uitvoering. Bestrating moet er immers ook na jaren intensief gebruik nog net zo bij liggen als toen het gelegd werd.

Materiaalkeuze

Bij de aanleg van deze verhardingen houden wij rekening met de ondergrond. Wij begeleiden u met de verschillende keuzen van materialen, vormen en soorten.

Stuur BK Tuinen direct een bericht!


Ik accepteer dat BK Tuinen mijn ingevulde gegevens opslaat en verwerkt.

Klanten vertellen


Zeer tevreden: meedenken, kwaliteit, fijn personeel

 

Het ontwerp van de tuin is door een tuinarchitect gedaan, erg origineel en met optimale gebruikmaking van de beschikbare ruimte.
Wij zijn erg blij met het resultaat. Een fantastische tuin voor onze zoon om in te spelen, het evenwichtige gebruik van hout en steen zorgt ervoor dat de uitstraling toch heel natuurlijk is. Het personeel gaat secuur te werk en is sympathiek in de omgang. Top!
Tom van Oost | Datum: 30-08-2018

 

Communicatie door Zuidijk