Sierbestrating

Sierbestrating als meest praktische onderdeel van uw tuin


Wat eigenlijk in geen enkele tuin mag ontbreken is de bestrating van paden en terrassen. Bestrating is het meest praktische onderdeel in uw tuin. Een bestrating kan uw woning volledig veranderen. Het kan uw woning ook een chique of juist een rustiek aanzien geven, of zoals u wilt modern.

Het aanbod van sierbestrating is de laatste jaren sterk toegenomen. Nu is er voor elk wat wils.

U kunt kiezen uit diverse bestratingsmaterialen zoals:

  • Tegels
  • Klinkers
  • Siergrind
  • Beton
  • Natuursteen
  • Gebakken klei

Vakmensen

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat de hovenier niet kan bestraten. Maar ook dit vak beheersen wij. Terrassen en paden; de materialen waaruit ze bestaan zijn zo bepalend in de tuin, dat wij er juist graag zelf rekening mee houden in de planvorming en ook zelf zorg dragen voor de uitvoering. Bestrating moet er immers ook na jaren intensief gebruik nog net zo bij liggen als toen het gelegd werd.

Materiaalkeuze

Bij de aanleg van deze verhardingen houden wij rekening met de ondergrond. Wij begeleiden u met de verschillende keuzen van materialen, vormen en soorten.

Stuur BK Tuinen direct een bericht!


Ik accepteer dat BK Tuinen mijn ingevulde gegevens opslaat en verwerkt.

Klanten vertellen


Uiterst vriendelijk en meedenken

 

Na mijn verhuizing weer contact opgenomen met de mensen van BK Tuinen. Erg tevreden over de tuin van t vorige huis dus dan is het niet moeilijk kiezen. Deze keer moesten er werkzaamheden gedaan worden in delen. Het meedenken is erg prettig , rare vragen bestaan niet en na een half woord onstaat er al een plan. Geen straf om deze mensen te bellen 🙂 Erg tevreden over de werkzaamheden en na 3 klussen is de tuin zoals hij moet zijn.
Chris Reiner | Datum: 19-10-2017

 

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl