fbpx

Robotmaaier

Dealer Gardena robotmaaiers

Heeft u ook een folder van Gardena gehad? Als uw regionale dealer van Gardena maairobots zijn wij u graag van dienst. Laat hier uw bericht achter en u hoort spoedig van ons.

Robotmaaier


Ziet u ook op tegen grasmaaien? Of heeft u wel meer te doen? Bespaar dan nu tijd! Uw gazon ligt er altijd netjes bij met onze robotmaaier. Het enige wat u hoeft te doen is hem op het gras zetten en de start knop in te drukken. Hierna kunt u een lekker glas drinken pakken en dat ene boek gaan lezen waar u al zo lang op zit te wachten. Wie wilt dat nou niet?

Perfecte hoogte

Door deze automatische robotmaaier, blijft uw gazon altijd op de perfecte hoogte. De SensorControl-functie detecteert zelf hoe snel uw gazon groeit en maait alleen als het gras lang genoeg is. Dit bespaard u dus nog meer tijd en energie!

Wilt u meer hier over weten, of bent u benieuwd naar de diverse modellen? Neem dan contact met ons op!

Stuur BK Tuinen direct een bericht!

Klanten vertellen


Zeer tevreden: meedenken, kwaliteit, fijn personeel

 

Het ontwerp van de tuin is door een tuinarchitect gedaan, erg origineel en met optimale gebruikmaking van de beschikbare ruimte.
Wij zijn erg blij met het resultaat. Een fantastische tuin voor onze zoon om in te spelen, het evenwichtige gebruik van hout en steen zorgt ervoor dat de uitstraling toch heel natuurlijk is. Het personeel gaat secuur te werk en is sympathiek in de omgang. Top!
Tom van Oost | Datum: 30-08-2018

 

Communicatie door Zuidijk