Robotmaaier

 

Robotmaaier


Ziet u ook op tegen grasmaaien? Of heeft u wel meer te doen? Bespaar dan nu tijd! Uw gazon ligt er altijd netjes bij met onze robotmaaier. Het enige wat u hoeft te doen is hem op het gras zetten en de start knop in te drukken. Hierna kunt u een lekker glas drinken pakken en dat ene boek gaan lezen waar u al zo lang op zit te wachten. Wie wilt dat nou niet?

Perfecte hoogte

Door deze automatische robotmaaier, blijft uw gazon altijd op de perfecte hoogte. De SensorControl-functie detecteert zelf hoe snel uw gazon groeit en maait alleen als het gras lang genoeg is. Dit bespaard u dus nog meer tijd en energie!

Wilt u meer hier over weten, of bent u benieuwd naar de diverse modellen? Neem dan contact met ons op!

Stuur BK Tuinen direct een bericht!

Klanten vertellen


Uiterst vriendelijk en meedenken

 

Na mijn verhuizing weer contact opgenomen met de mensen van BK Tuinen. Erg tevreden over de tuin van t vorige huis dus dan is het niet moeilijk kiezen. Deze keer moesten er werkzaamheden gedaan worden in delen. Het meedenken is erg prettig , rare vragen bestaan niet en na een half woord onstaat er al een plan. Geen straf om deze mensen te bellen 🙂 Erg tevreden over de werkzaamheden en na 3 klussen is de tuin zoals hij moet zijn.
Chris Reiner | Datum: 19-10-2017

 

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl