fbpx

Robotmaaier

Altijd een strak gazon

Dealer Gardena robotmaaiers

Heeft u ook een folder van Gardena gehad? Als uw regionale dealer van Gardena maairobots zijn wij u graag van dienst. Laat hier uw bericht achter en u hoort spoedig van ons.

Robotmaaier


Ziet u ook op tegen grasmaaien? Of heeft u wel meer te doen? Bespaar dan nu tijd! Uw gazon ligt er altijd netjes bij met onze robotmaaier. Het enige wat u hoeft te doen is hem op het gras zetten en de start knop in te drukken. Hierna kunt u een lekker glas drinken pakken en dat ene boek gaan lezen waar u al zo lang op zit te wachten. Wie wilt dat nou niet?

Perfecte hoogte

Door deze automatische robotmaaier, blijft uw gazon altijd op de perfecte hoogte. De SensorControl-functie detecteert zelf hoe snel uw gazon groeit en maait alleen als het gras lang genoeg is. Dit bespaard u dus nog meer tijd en energie!

Wilt u meer hier over weten, of bent u benieuwd naar de diverse modellen? Neem dan contact met ons op!

een robotmaaier in de tuin

Hoe kunnen wij u helpen?

Klanten vertellen


Zeer goed!


BK Tuinen heeft in hele korte tijd onze tuin van grauwe betonplaats tot een waar (vogel-)paradijs omgetoverd. Zeer goede en snelle service, klantvriendelijk, prettige en snelle communicatie en vakkundig advies. We zijn heel blij met het resultaat en de keuze om BK Tuinen in de arm te nemen. Een echte aanrader!

C. Boshuijzen
| Datum: 25-11-2019
Communicatie door Zuidijk