fbpx

Beregening

 

Beregening


Met de Gardena beregening systeem zorgt u ervoor dat uw tuin altijd straalt zelfs als er geen regen valt! U hoeft dus nooit meer met een tuinslang in de weer. Als het zonnetje schijnt zet u heel gemakkelijk het systeem aan en uw gazon gaat vanzelf weer stralen

Warme dagen

Warmte record na warmte record wordt gebroken. Steeds meer en steeds vaker breekt de zon door in Nederland. Juist op de warme dagen wilt u toch ook niet uw tuin langzaam zien vergaan omdat het te warm is om de plantjes water te geven? Daarom bieden wij u een beregeningssysteem van Gardena aan. Met dit systeem hoeft u bijna niet naar buiten en krijgt uw tuin toch genoeg water! Wie wilt dat nou niet?

Wilt u meer hier over weten, of bent u benieuwd naar de diverse modellen? Neem dan contact met ons op!

Stuur BK Tuinen direct een bericht!

Klanten vertellen


Zeer tevreden: meedenken, kwaliteit, fijn personeel

 

Het ontwerp van de tuin is door een tuinarchitect gedaan, erg origineel en met optimale gebruikmaking van de beschikbare ruimte.
Wij zijn erg blij met het resultaat. Een fantastische tuin voor onze zoon om in te spelen, het evenwichtige gebruik van hout en steen zorgt ervoor dat de uitstraling toch heel natuurlijk is. Het personeel gaat secuur te werk en is sympathiek in de omgang. Top!
Tom van Oost | Datum: 30-08-2018

 

Communicatie door Zuidijk