Beregening

 

Beregening


Met de Gardena beregening systeem zorgt u ervoor dat uw tuin altijd straalt zelfs als er geen regen valt! U hoeft dus nooit meer met een tuinslang in de weer. Als het zonnetje schijnt zet u heel gemakkelijk het systeem aan en uw gazon gaat vanzelf weer stralen

Warme dagen

Warmte record na warmte record wordt gebroken. Steeds meer en steeds vaker breekt de zon door in Nederland. Juist op de warme dagen wilt u toch ook niet uw tuin langzaam zien vergaan omdat het te warm is om de plantjes water te geven? Daarom bieden wij u een beregeningssysteem van Gardena aan. Met dit systeem hoeft u bijna niet naar buiten en krijgt uw tuin toch genoeg water! Wie wilt dat nou niet?

Wilt u meer hier over weten, of bent u benieuwd naar de diverse modellen? Neem dan contact met ons op!

Stuur BK Tuinen direct een bericht!

Klanten vertellen


Uiterst vriendelijk en meedenken

 

Na mijn verhuizing weer contact opgenomen met de mensen van BK Tuinen. Erg tevreden over de tuin van t vorige huis dus dan is het niet moeilijk kiezen. Deze keer moesten er werkzaamheden gedaan worden in delen. Het meedenken is erg prettig , rare vragen bestaan niet en na een half woord onstaat er al een plan. Geen straf om deze mensen te bellen 🙂 Erg tevreden over de werkzaamheden en na 3 klussen is de tuin zoals hij moet zijn.
Chris Reiner | Datum: 19-10-2017

 

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl