Aanleg van uw nieuwe tuin

...bij ons in vakbekwame groene handen

Tuinaanleg


Na goedkeuring van het ontwerp en offerte wordt er in goed overleg gestart met de tuinaanleg. Met onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat wij als hovenier van het begin tot het eind betrokken zijn bij de tuinaanleg. Ook vinden we het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft tijdens de aanleg.

Dit betekent dat we het project aansluitend zullen afwerken en daarbij rekening houden met de buren en het geluidsoverlast ’s morgens. Tijdens de tuinaanlegperiode wordt ook aan het eind van iedere werkdag het terrein netjes achtergelaten. Wij staan garant voor een vakkundige aanpak van begin tot eind voor al uw tuinwensen!

Stuur BK Tuinen direct een bericht!

Een beeld van onze tuinaanleg diensten


Foto van onlangs opgeleverde sierbestrating

Sierbestrating

Een bestrating kan uw woning volledig veranderen. Het kan uw woning ook een chique of juist een rustiek aanzien geven, of zoals u wilt modern.

Beplanting

Een juiste aanplant in uw tuin verhoogt uw woongenot en levensgeluk. Vooral in combinatie met de kleur van de bestrating is de juiste keus van de beplanting bepalend voor de sfeer.

Hoogte- muurelementen

Een tuin komt nog meer tot leven door niveauverschillen. Een tuin is het verlengde van uw huis. Veel tuintegels geven een verrassend resultaat. Het is de vloerbedekking van uw tuin!

Verlichting

Zorgvuldig geplaatste tuinverlichting geeft uw tuin ook ’s avonds een mooie uitstraling. Waarom zou u alleen overdag van uw tuin genieten?

Waterelementen

Waterelementen en waterpartijen werken rustgevend. Of het nu een grote vijver is of een eenvoudig element op het balkon: ook uw tuin is geschikt voor waterelementen!

Vijver

Vijvers kunnen wij in alle maten aanleggen. Bovendien is het altijd een zeer bijzonder element dat zorgt voor sfeer en rust in uw tuin.

Klanten vertellen


Uiterst vriendelijk en meedenken

 

Na mijn verhuizing weer contact opgenomen met de mensen van BK Tuinen. Erg tevreden over de tuin van t vorige huis dus dan is het niet moeilijk kiezen. Deze keer moesten er werkzaamheden gedaan worden in delen. Het meedenken is erg prettig , rare vragen bestaan niet en na een half woord onstaat er al een plan. Geen straf om deze mensen te bellen 🙂 Erg tevreden over de werkzaamheden en na 3 klussen is de tuin zoals hij moet zijn.
Chris Reiner | Datum: 19-10-2017

 

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl

Pin It on Pinterest

Share This