fbpx

Aanleg van uw nieuwe tuin

…bij ons in vakbekwame groene handen

Tuinaanleg


Na goedkeuring van het ontwerp en offerte wordt er in goed overleg gestart met de tuinaanleg. Met onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat wij als hovenier van het begin tot het eind betrokken zijn bij de tuinaanleg. Ook vinden we het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft tijdens de aanleg.

Dit betekent dat we het project aansluitend zullen afwerken en daarbij rekening houden met de buren en het geluidsoverlast ‘s morgens. Tijdens de tuinaanlegperiode wordt ook aan het eind van iedere werkdag het terrein netjes achtergelaten. Wij staan garant voor een vakkundige aanpak van begin tot eind voor al uw tuinwensen!

Een beeld van onze tuinaanleg diensten


Foto van onlangs opgeleverde sierbestrating

Sierbestrating

Een bestrating kan uw woning volledig veranderen. Het kan uw woning ook een chique of juist een rustiek aanzien geven, of zoals u wilt modern.

Beplanting

Een juiste aanplant in uw tuin verhoogt uw woongenot en levensgeluk. Vooral in combinatie met de kleur van de bestrating is de juiste keus van de beplanting bepalend voor de sfeer.

Hoogte- muurelementen

Een tuin komt nog meer tot leven door niveauverschillen. Een tuin is het verlengde van uw huis. Veel tuintegels geven een verrassend resultaat. Het is de vloerbedekking van uw tuin!

Verlichting

Zorgvuldig geplaatste tuinverlichting geeft uw tuin ook ‘s avonds een mooie uitstraling. Waarom zou u alleen overdag van uw tuin genieten?

Waterelementen

Waterelementen en waterpartijen werken rustgevend. Of het nu een grote vijver is of een eenvoudig element op het balkon: ook uw tuin is geschikt voor waterelementen!

Vijver

Vijvers kunnen wij in alle maten aanleggen. Bovendien is het altijd een zeer bijzonder element dat zorgt voor sfeer en rust in uw tuin.

Veranda's

Overweegt u om een veranda of terrasoverkapping te kopen? Of misschien bent u zich nog aan het oriënteren? Wij helpen u graag verder

Robotmaaier

Stil, wendbaar en volautomatisch je gras laten maaien? Met deze robotmaaier hoeft uzelf nooit meer om te kijken naar uw gazon.

Beregening

Met onze beregeningsystemen (van o.a. Gardena) zorgt u ervoor dat uw tuin altijd straalt zelfs als er geen regen valt, zowel handmatig als computergestuurd. 

Klanten vertellen


Zeer goed!


BK Tuinen heeft in hele korte tijd onze tuin van grauwe betonplaats tot een waar (vogel-)paradijs omgetoverd. Zeer goede en snelle service, klantvriendelijk, prettige en snelle communicatie en vakkundig advies. We zijn heel blij met het resultaat en de keuze om BK Tuinen in de arm te nemen. Een echte aanrader!

C. Boshuijzen
| Datum: 25-11-2019
Communicatie door Zuidijk