fbpx

Aanleg van uw nieuwe tuin

...bij ons in vakbekwame groene handen

Tuinaanleg


Na goedkeuring van het ontwerp en offerte wordt er in goed overleg gestart met de tuinaanleg. Met onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat wij als hovenier van het begin tot het eind betrokken zijn bij de tuinaanleg. Ook vinden we het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft tijdens de aanleg.

Dit betekent dat we het project aansluitend zullen afwerken en daarbij rekening houden met de buren en het geluidsoverlast ’s morgens. Tijdens de tuinaanlegperiode wordt ook aan het eind van iedere werkdag het terrein netjes achtergelaten. Wij staan garant voor een vakkundige aanpak van begin tot eind voor al uw tuinwensen!

Stuur BK Tuinen direct een bericht!


Ik accepteer dat BK Tuinen mijn ingevulde gegevens opslaat en verwerkt.

Een beeld van onze tuinaanleg diensten


Foto van onlangs opgeleverde sierbestrating

Sierbestrating

Een bestrating kan uw woning volledig veranderen. Het kan uw woning ook een chique of juist een rustiek aanzien geven, of zoals u wilt modern.

Beplanting

Een juiste aanplant in uw tuin verhoogt uw woongenot en levensgeluk. Vooral in combinatie met de kleur van de bestrating is de juiste keus van de beplanting bepalend voor de sfeer.

Hoogte- muurelementen

Een tuin komt nog meer tot leven door niveauverschillen. Een tuin is het verlengde van uw huis. Veel tuintegels geven een verrassend resultaat. Het is de vloerbedekking van uw tuin!

Verlichting

Zorgvuldig geplaatste tuinverlichting geeft uw tuin ook ’s avonds een mooie uitstraling. Waarom zou u alleen overdag van uw tuin genieten?

Waterelementen

Waterelementen en waterpartijen werken rustgevend. Of het nu een grote vijver is of een eenvoudig element op het balkon: ook uw tuin is geschikt voor waterelementen!

Vijver

Vijvers kunnen wij in alle maten aanleggen. Bovendien is het altijd een zeer bijzonder element dat zorgt voor sfeer en rust in uw tuin.

Veranda's

Overweegt u om een veranda of terrasoverkapping te kopen? Of misschien bent u zich nog aan het oriënteren? Wij helpen u graag verder

Robotmaaier

Stil, wendbaar en volautomatisch je gras laten maaien? Met deze robotmaaier hoeft uzelf nooit meer om te kijken naar uw gazon.

Beregening

Met de Gardena beregening systeem zorgt u ervoor dat uw tuin altijd straalt zelfs als er geen regen valt.

Klanten vertellen


Zeer tevreden: meedenken, kwaliteit, fijn personeel

 

Het ontwerp van de tuin is door een tuinarchitect gedaan, erg origineel en met optimale gebruikmaking van de beschikbare ruimte.
Wij zijn erg blij met het resultaat. Een fantastische tuin voor onze zoon om in te spelen, het evenwichtige gebruik van hout en steen zorgt ervoor dat de uitstraling toch heel natuurlijk is. Het personeel gaat secuur te werk en is sympathiek in de omgang. Top!
Tom van Oost | Datum: 30-08-2018

 

Communicatie door Zuidijk