Werken bij... /Stage

De (groene) handen uit de mouwen!

Hovenier onderhoud


BK Tuinen is een groeiend bedrijf wat werkzaam is in Apeldoorn en omgeving. Wij hebben oog voor de groenbeleving van onze klant en bieden hen graag een totaalpakket aan, van ontwerp tot aanleg en onderhoud.

BK Tuinen werkt met een jong, gedreven en gepassioneerd team. Wij zoeken vanwege de groei van ons bedrijf een: Hovenier Onderhoud.

Ben jij die vakman/vrouw en kom jij ons team versterken?

Jou functie:

Het beheer en de uitvoering van alle onderhoudswerkzaamheden, voor zowel particulieren als bedrijven, zijn bij jou in groene handen. Met jou vakmanschap ga je voor kwaliteit en ben je klantgericht.

Jou profiel, je hebt:

  • Een vakgerichte opleiding ‘groenonderhoud’.
  • Ervaring in het vakgebied.
  • De competenties om planmatige, klantgericht en zelfstandig te werken.
  • Een Rijbewijs BE.

Wij bieden jou:

  • Een zelfstandig en uitdagende functie binnen een groeiende onderneming en je werkt met een passioneert team.
  • Minimaal 32 uur per week.
  • Het vooruitzicht op een vaste aanstelling.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Ruimte tot het volgen van bijscholingen en trainingen.

Jou reactie:

Ben je enthousiast? Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV naar Laurens van de Klundert, P&O Adviseur.
Voor vragen kun je contact opnemen met Laurens van de Klundert, 06 83606340. Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.groenehanden.nl

 

Open sollicitatie


Bent u net als wij gek op werken in en rond de tuin? Denkt u dat werken bij BK Tuinen iets voor u is en dat u een waardevolle toevoeging bent voor ons bedrijf? Stuur dan uw sollicitatie naar ons op. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. Een open sollicitatie kunt u sturen naar: info@groenehanden.nl.

Stage lopen


BK Tuinen biedt jong talent graag een kans! Ben je een jonge, studerende enthousiaste hovenier en zoek je een leuke en leerzame stageplek? Bij BK Tuinen komen alle facetten van het hoveniersvak aan bod! We zijn een professioneel en erkend leerbedrijf met een AEQUOR-certificaat. Dit betekent dat we stagiairs mogen begeleiden van Middelbare beroepsopleidingen en voor VMBO leer- en werktrajecten.

Steek je groene handen uit de mouwen en stuur ons jouw motivatie met CV zo snel mogelijk! Wie weet werken we binnenkort samen in de tuin!

Solliciteer

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl

Pin It on Pinterest

Share This