fbpx

Tuinonderhoud voor bedrijven

Vakbekwame hovenier BK Tuinen uit Apeldoorn en Deventer Gelderland voor tuin- en groenonderhoud voor bedrijven

Tuinonderhoud voor bedrijven


Voor- en/of najaarsbeurt van de tuin:

Schoonmaken, spitten, bemesten, beplanting opnieuw opzetten, bollen planten, bladruimen, enz.

Onderhoudscontracten:

Hierbij wordt volgens een contract gewerkt waarin omschreven staat wat, wanneer en hoe vaak iets gedaan wordt. Dit kan dus een contract voor een heel jaar zijn. Het contract wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Persoonlijke invulling van onderhoud:

Onderhoud op uw wensen afgestemd, bijvoorbeeld wel het tuinonderhoud van de borders, maar niet het maaien van het gazon, omdat u dat zelf graag wilt doen. U kunt hier veel kanten mee op, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Ook als u zelf graag tuiniert, kunnen er momenten zijn waar u tijd en deskundigheid te kort komt om het onderhoud zelf uit te voeren. In dat geval bieden wij een vakkundige oplossing.

BK Tuinen legt niet alleen bedrijfstuinen of -groen aan. We zorgen er ook voor dat alle planten, bomen, struiken en gazon er het hele jaar perfect bij staan. Daarnaast onderhouden we ook parkeerplaatsen en andere bestrating. Een groene entree met bomen, struiken en planten is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt zo voor een verzorgde en representatieve uitstraling. Bovendien is een groene omgeving gezond voor u en uw medewerkers. Om uw bedrijfstuin en -terrein zo mooi mogelijk te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. BK Tuinen doet dit werk met veel plezier en vakmanschap voor u, zodat u zich met een fraai uitzicht op uw werk kunt richten.

Voor bedrijven en organisaties in Apeldoorn of Deventer en omgeving

Heeft u een bedrijfspand, kantoor of ander gebouw in de omgeving van Apeldoorn of Deventer? Dan verzorgt BK Tuinen graag het onderhoud van uw groene omgeving.

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Groenonderhoud voor bedrijven

Eenmalig of af en toe tuinonderhoud bij uw bedrijf

Het onderhoud aan een groenstrook of tuin bij een bedrijfspand kan veel werk zijn. Bij BK Tuinen is het onderhoud van het groen in goede handen. We kunnen eenmalige klussen uitvoeren, zoals het drastisch terugsnoeien van een boom of struik, het verwijderen van blad in de herfst of het verticuteren van het gazon. Ook kunnen we het groen een keer groot onderhoud geven, zodat uw bedrijfstuin er weer even tegenaan kan. Zo maken we uw bedrijfsgroen in de herfst klaar voor de winter of we zorgen juist voor een grondige onderhoudsbeurt in de lente.

.

Onderhoudscontract voor uw bedrijfstuin

Heeft u veel groen bij uw bedrijfspand of besteedt u liever het tuinonderhoud uit aan professionals? Dan is een onderhoudscontract bij BK Tuinen een goede keuze. Wij stellen vast welke klussen er moeten gebeuren en op welk moment in het jaar. Vervolgens komen we op de afgesproken tijdstippen langs om uw bedrijfstuin te onderhouden. Grasmaaien, verticuteren, snoeien, het kan allemaal. Zo bent u het hele jaar verzekerd van een representatieve groene werkomgeving!
BK Tuinen verricht veel soorten klussen voor het onderhoud aan uw tuin of groen. U kunt ons inzetten voor bijvoorbeeld:

 

 • Schoonmaken van plantenbakken;
 • Snoeien van bomen en struiken;
 • Het winterklaar maken van het groen in de herfst;
 • Verwijderen van algen en groene aanslag;
 • Reinigen van tegels of bestrating;
 • Snoeien van hagen;
 • Verticuteren van het gazon;
 • Planten van bloembollen in het najaar;
 • Bemesten of voeden van planten;
 • Bladeren verwijderen in de herfst
 • Onkruidbestrijding op parkeerplaats, bestrating en in borders;
 • Boomverzorging;
 • In de winter maken we uw bedrijfsterrein vrij van sneeuw en ijs;
 • Het regelmatig maaien van het gazon

 

Wilt u meer informatie over tuinonderhoud voor uw bedrijf in Apeldoorn of Deventer?

Bent u geïnteresseerd in eenmalig tuinonderhoud of in een onderhoudscontract? Neem dan contact op met BK Tuinen. Wij komen graag bij u langs voor advies en een passende offerte.

Met het onderhoud aan uw bedrijfsgroen door de hoveniers van BK Tuinen heeft u het hele jaar voordeel van een perfecte groene omgeving bij uw bedrijfspand.

Communicatie door Zuidijk