Groenonderhoud voor bedrijven

Vakbekwame hovenier BK Tuinen uit Apeldoorn en Vaassen Gelderland voor tuin- en groenonderhoud voor bedrijven

Groenonderhoud voor bedrijven


Naast de verzorging van seizoensbeurten (bv voor- en najaarsbeurt), een tuinbeurt tussendoor of tijdens uw vakantie, kunt u ook als bedrijf bij ons terecht voor het gehele onderhoud van uw tuin. Samen met u stellen wij een onderhoudscontract op. Dit is geen standaard contract, maar op maat gemaakt en aan uw wensen aangepast!

Dit contract kan op verschillende manieren worden ingevuld:

  • Een onderhoudscontract voor 2 keer per jaar onderhoud. Eén maal in het voorjaar en éénmaal in het najaar.
  • Een onderhoudscontract voor 10 keer per jaar. Elke maand wordt uw tuin degelijk en vakkundig bijgehouden met uitzondering van de maanden januari en februari.

Het grote voordeel van 10 keer per jaar onderhoud is dat elke plant op tijd wordt gesnoeid, er nooit onkruid in de tuin staat en u het hele jaar door kunt genieten van een volledig verzorgde tuin! Daarnaast zorgt maandelijks onderhoud ervoor dat we niet eens zoveel meer tijd kwijt zijn dan 2 keer per jaar onderhoud. Opvallend is dat daardoor het verschil in prijzen niet zo groot is.

Bent u nieuwsgierig hoe dit voor uw tuin uitpakt? Maak dan eens een afspraak! Wij komen u graag uitleg geven en een prijsopgave doen.

Stuur BK Tuinen direct een bericht!

Ook iedere maand een betere website? StartMarketing.nl

Pin It on Pinterest

Share This