Actueel

Onze groene feed

Blijf op de hoogte met ons groene nieuws


COLLEGA GEZOCHT

COLLEGA GEZOCHT

COLLEGA GEZOCHT Heb jij groene handen en zin om in een jong en groeiend bedrijf te werken? Stuur dan snel een mailtje naar: Bert@groenehanden.nl . . .#vacature #vacatureapeldoorn #hovenier #apeldoorn

CORTENSTAAL

CORTENSTAAL

CORTENSTAAL Door in de tuin te kiezen voor cortenstaal is een strakke bloembak of afscheiding te creëren. Ook is het ideaal om als opsluiting voor grind te gebruiken, mede dankzij de minimale dikte.

ALUMINIUM OVERKAPPING

ALUMINIUM OVERKAPPING

ALUMINIUM OVERKAPPING Luxe geïsoleerd buitenverblijf met schuur en veranda van EPS sandwich panelen, deze moderne en duurzame oplossing behoeft geen onderhoud. Met de Ace up/down spots van In-lite Nederland wordt deze overkapping ook ‘s avonds prachtig verlicht!

TUINONTWERP

TUINONTWERP

TUINONTWERP Ook interesse in een nieuwe tuin of een tuin die aan renovatie toe is? Kijk dan gerust op www.groenehanden.nl voor inspiratie!

Klanten vertellen


Zeer tevreden: meedenken, kwaliteit, fijn personeel

 

Het ontwerp van de tuin is door een tuinarchitect gedaan, erg origineel en met optimale gebruikmaking van de beschikbare ruimte.
Wij zijn erg blij met het resultaat. Een fantastische tuin voor onze zoon om in te spelen, het evenwichtige gebruik van hout en steen zorgt ervoor dat de uitstraling toch heel natuurlijk is. Het personeel gaat secuur te werk en is sympathiek in de omgang. Top!
Tom van Oost | Datum: 30-08-2018

 

Communicatie door Zuidijk